Everybody loves Jensen 3. Mindenkinek elég rossz napja van, kivéve a fangirlnek, ő jól jár

Mint a címből talán sejteni lehet, ebben a részben heteró-szex lesz. Igen, én olyat is tudok.






3. Mindenkinek elég rossz napja van, kivéve a fangirlnek, ő jól jár

Kora reggel Jared békésen tűrte, hogy a Jeannie, a fodrász, komótosan turkálja a haját. Nem igazán értette, hogy mi értelme van hajlakkot fújni a borzos séróra, mivel alaphelyzetben is mindig ugyanúgy áll, de hát ilyen ez a show-biznisz. Mindeközben lankadatlanul tömte magába a nyúlós, ragacsos cukorkákat. Ám tetemes mennyiségű édességbevitel ellenére sem volt jó kedve, még mindig meglepő mértékben bántotta, hogy úgy összekaptak Jensennel, aki egyébként már jócskán elkésett. Pedig az mindig is Jared reszortja volt.
Már a kikenéssel is végzett, mire Jensen végre megjelent, megfejthetetlen kedélyállapottal. Visszafogottan mosolygott a szőke sminkeslányra.
- Bocsi – mondta neki előre, kissé szégyellősen, majd a székre vetetette magát, és fény alá dugta arcát. Enyhe zöldes-lilás árnyalatban díszelgett az álla. Na ja, Jared keze nyoma!
- Jó, ég, mit műveltél – sóhajtotta az rosszallóan, és egyszersmint aggódva.
- Nekemjött az ajtófélfa – hozta fel ezt az igen átlátszó kifogást - Ez van no, a borotválkozáson már túl vagyok, szóval ess nekem!
Miközben Jensen külsődleges igazgatása folyt, Jared odakint a falnak támaszkodott, kezeit mélyen zsebébe rejtve. Komolyan mindenféle egoista felsőbbrendűség-érzet lehámlott róla, és elhatározta, hogy ma reggel, ha törik, ha szakad, kibékül Jensennel. Ilyen frusztrált közegben nem hogy Sam nem tud lenni, de még csak önmaga sem. Aznap reggel még csak flörtölni sem volt kedve az édes kis Jeannievel, pedig mindig meghozta a gusztusát az, ahogyan a csajszi kezei matattak a hajában. Milyen jól is esett megdugni egyszer-kétszer meló előtt! De akkor még ehhez is túlságosan le volt lombozva.
- Helló, haver! – kiáltott Jensenre tettetett lazasággal amikor az kisétált az ajtón.
- Pff, már megint – motyogta magának az, amikor meglátta a forgatásra kikészített csinos kis Jaredet. De aztán megzabolázta fancsali képét, és automatikusan előjött az a színész-énje, aki tökéletesen uralni tudta a helyzetet.
- Na hello – válaszolta energikusan, boldog mosollyal arcán. Jensen mindig is vitathatatlanul jó színész volt.
- Hallgass meg, légyszi – kezdte Jared reménykedve a pozitívnak tűnő köszönéstől.
Jensent akár egészen meg is hathatta volna a vele szemben tanúsított megalázkodott hangnem, de történetesen nem hatotta meg. Mégis kiengesztelően csengett válasza.
- Szerintem inkább hagyjuk a picsába – mondotta teljesen nyugodalmasan – Mondjuk egy kicsit még haragszom, amiért tegnap beverted a képemet, de profi a sminkesünk, úgyhogy no para.
- Én nem egészen a tegnapra gondoltam – vetette közbe Jared kissé értetlenül.
- Spanok vagyunk, nem? Úgyhogy felejtsük el az egészet, és ehhez tartsd magad!
- Mi, akkor ennyi lenne? Nincs harag?
Jensen erre válaszul barátságosan meglapogatta Jared hátát, majd elindult a forgatási helyszínre. Persze nem bocsátott meg, de reménykedett abban, hogyha eljátssza, akkor az lassan valósággá is válik.
Hát nem vált. Az elkövetkezendő egy hétben szemernyit sem enyhült megvetése és haragja Jared iránt, de ő ezt nem érezte, így hát megkönnyebbülten mókázta végig a forgatásokat.

Késő délután járt már az idő, és Jensen unottan üldögélt a kamerák hatótávolságán kívül, bágyadtan bambulászva a semmit. Akadt még dolga a mai napra, de már lassan egy órája vették Sam és Ruby egyik hosszabb jelenetét, mert az egyikük mindig belebicsaklott a szövegbe, vagy elröhögte a dolgokat. Persze az volt a baj, hogy Genevieve elég nehezen bírta Jared folyamatos vicceskedését, meg a pikírt megjegyzéseit, ami nem is csoda, tekintetbe véve, hogy alig két hónapja váltak el, hat hónapnyi feledhetetlennek nem nevezhető házasság után. Nem tudni, a lány miből hitte, hogy ő majd betöri a nagy szoknyapecér macsót, vagy hogy elég lesz neki a nyitott kapcsolat, de elég hamar rájött, hogy ez bizony baromság. Szívesen otthagyta volna a Supernaturalt, de hát kötötte a szerződése, és főként nem szívesen mondott volna le arról a tekintélyes mennyiségű kessről, amit a démon szerepéért kapott, így hát inkább elviselte az ex-férje faszságait.
Mivel mindenki a forgatás körül legyeskedett, meg azon igyekezett, hogy kihozzanak valamit az elfuserált jelenetből, Jensen egyedül volt, és elgondolkodva dobolt ujjaival a térdén. Leginkább akörül forogtak gondolatai, hogy a jobb lábát vesse-e át a balon, vagy a balt a jobbon, mikor a körülötte tobzódó csendet megzavarta egy mély, enyhén szexuális beütésű hang.
- Hello.
Mikor felkapta a fejét az isteni Mishát látta maga előtt, ballonkabátban, slendrián módon kioldódott nyakkendővel.
- Ó! Hát te mit keresel még mindig itt? Már egy órája végeztél.
- Csak erre jártam – búgta a borostás férfi, és leült Jensen mellé.
- Így, Castielesen?
- Na ja, még nem jutottam el odáig, hogy átöltözzek.
- Én meg várok a soromra. Szívás!
- Gondolom. De hey, miért nem lépünk le? Ezek tutira elszenvednek még egy darabig, addig kapjunk be valamit.
- Oké, miért ne?
- Sőt, van egy még jobb ötletem! - Misha idétlenül elvigyorodott – Menjünk autóval!
- Jaj ne, csak nem arra célzol, hogy megint csórjuk el az impalát?
- Ugyan, csak kölcsönvesszük...
- A múltkor is, mikor Jareddel lenyúltuk, Erik úgy kiakadt, hogy egy órán keresztül kiabált velünk. Mondjuk lehet abban az is benne volt, hogy kicsit meghúztam az oldalát. De hát nem tehetek róla, olyan közel állt az a villanyoszlop!
- Apropó Jared, látom kibékültetek.
- Aha.
- És mennyire békültetek ki?
- Ááá, Misha! Csak barátok vagyunk!
„Akkor jó” – gondolta a férfi magában.
Elcaplattak a garázsig, ahol az egyik gyönyörűséges Chevrolet pihent, feltörték a zárat, Jensen a volán mögé pattant, Misha pedig elhelyezkedett az anyósülésen. Elindultak a legközelebbi Meki felé, ugyanis ha kajáról van szó, Jensen álmainak netovábbja a big mac.
Útközben kissé megrekedt a beszélgetés, mert Jensen nem tudott kétfelé figyelni, és annyi esze azért volt, hogy a vezetésre koncentráljon, Misha viszont egyre csak azon agyalt, hogy miként is kezdeményezzen a férfinál.
- Te, Jen, szoptak már le vezetés közben? – kérdezte hirtelen ötlettől vezérelve. Nos, talán nem a legfinomabb módját választotta.
Jensen hirtelen döbbenetében ki is csúszott a sávból, és majdnem frontálisan ütközött a szembejövő autóval, de szerencsére még idejében elhúzta a kormányt.
- Jézusom, dehogy. Hogy jut ilyen az eszedbe??
- Hát csak úgy. És kipróbálnád?
Jensen erre válasz helyett enyhén kiakadva behajtott az első mellékutcába, és leállította a motort, hogy nyugodt körülmények között tudja lehordani a perverz alakot. Misha ellenben ezt igennek vette, már nyúlt is a sofőr nadrágja felé, és a szöveten keresztül jól megmarkolta a férfiasságát. Jensennek egy pillanatra elakadt a lélegzete, de hogy a ráboruló vágytól, vagy a felháborodástól, azt még ő maga sem tudta. Misha viszont tudta, hogy mit akar, először is smárolni, így hát Jensen szájához nyomult, aki pedig reflexszerűen visszacsókolt. Igencsak engedelmességre lett nevelve, így vagy egy percnyi nyelves játék után jutott csak eszébe, hogy ellökdösse magától a férfit, és lesegítse kellemesen masszírozó kezét az öléről.
- Mégis mi a faszt művelsz? – kérdezte a dühtől enyhén remegő hangon.
- Mit művelnék? – Misha ködösen nézett a Jensen szépséges szemeibe.
- Én is ezt kérdem!
- Hát, gondoltam... – elővette a legmélyebb, iszonyat durván izgató hangját – Gondoltam előveszem a farkadat, és így, az utca közepén, addig szoplak, keményen, amíg a számba nem élvezel.
- Te beteg vagy – mondta erre Jensen undorodva – Elkaptad Jaredtől? Mi van veled ember, elment az eszed?
- Szerintem te is akarod.
- Szerintem meg nem!
- Az előbb még nagyon is úgy tűnt.
- Felejtsd el!
- Na mi van dákóslukkolók? – Ez utóbbi Jared volt, aki hívatlanul rájuk nyitotta az ajtót, és az fejét Jensen arcába dugta. – Megint kihagytatok a mókából? Jenny, szerintem nem ártana visszamenned, Erik őrjöngve keres mindenfelé. Sejtettem, hogy a Meki felé indultál, de miért nem veszed fel a mobilod?
Jensen válasz helyett kiugrott a kocsiból, és nagy lendülettel bevágta maga mögött az ajtót, épp csak hogy le nem szelve vele Jared orrát. Dühödten vette észre, hogy azért nem hagyta teljesen hidegen az alsóbb régióit Misha ügyködése, de ettől csak még idegesebben kezdett el visszagyalogolni.
- Kocsival gyorsabb! – kiáltott utána Jared, és bemászott a vezető ülésre, hogy majd ő hazataxizza. De még el se fordította a slusszkulcsot, mikor Misha leállította.
- Á, hagyd. Morcos megint.
- Mi történt? – kérdezte pletykára éhesen Jared.
- Semmi – mondta Misha rosszkedvűen – Épp ez az, hogy semmi.
- Mi van? – értetlenkedett J.
- Majdnem olyan lassú ma a felfogásod, mint Jensené!
- Na hallod! Túlságosan beleéltem magam a szexjelenetbe Genivel... Álló fasszal neked se pörög túl az agyad.
- Segíthetek az ügyben – mondta ragadozó hangnemben Misha. Ugyanis egy kicsit ő is beleélte már magát az előbbi helyzetbe, és semmi kedve nem volt levadászni valakit, hogy ne kelljen kielégületlenül ágyba bújnia este. Abban legalább biztos lehetett, hogy Jared nem fogja őt elutasítani, ennyire már azért ismerte, és gondolta, miért ne? Rögtön a tárgyra is tért, mohón kigombolta a srác farmerjének gombját, és óvatosan lehúzta a cipzárt. Meg is bizonyosodott arról, hogy Jared tényleg nem hazudott, teljesen akcióra készen fogadta.
- Ezt már szeretem – búgta Misha izzasztóan szexi hangon, aztán lehajolt, s egyetlen mozdulattal kiszabadította Jared férfiasságát, aki csak nézett, csodálkozva a gyors iramon. Persze egy cseppet sem bánta, rögtön átengedte magát az idősebb férfi tapasztalt szájának. Mert tapasztalt, az tutibiztos, olyan szakértelemmel vette kezelésbe Jaredet, hogy annak a szava is elakadt. Nem sok időt vesztegetett a nyalakodásra, néhányszor végigsimított nyelvével a Jared szerszámának hegyén, aztán teljes egészében a szájába vette, és onnantól fogva ki sem engedte belőle, egészen a fináléig. Roppantul nyálasan dolgozott, és az sem zavarta, hogy a torka is erőteljesen birizgálva van, sőt, úgy tűnt, levegőre sincs szüksége, ugyanis annak már semmi esélye sem volt a szervezetébe jutásra, de hát valahogy mégis megoldotta, hogy egy másodpercre se kelljen elszakadnia kényeztetésének tárgyától. Fejének ütemes mozgásától eltekintve még néhányszor a nyelvét is bevetette a játékba, és olykor kényelmesen megszívogatta Jared farkát. Buzgó ügyködése elég hamar meghozta gyümölcsét, a szolidakat nyögdöső férfi perceken belül a szájába lőtte a tárát, az ülés támlájára hátravetett fejjel, lehunyt szemekkel sóhajtotta ki magából az orgazmust. Misha élvezkedve nyelte le a szája tartalmát, majd még az ajkai szélét is lenyalogatta. Szerette a szexet nőkkel és férfiakkal egyaránt, de ezt a passzív fajtáját különösképpen. Na puff neki, sokkal kevésbé perverz, mint megerőszakolni valakit, és sokkal önzetlenebb is.
- Uhh, öregem, ez aztán jól esett – lihegte Jared még mindig csukott szemekkel. Misha szerényen nézte a szemmel láthatóan alaposan kinyúlt a férfit, bár némileg türelmetlenül is. Igazán várta már, hogy ő kerüljön sorra. Jared valószínűleg meg is adta volna neki, amire vágyik, csakhogy a sors közbeszólt, ugyanis amint kinyitotta a szemeit megpillantotta Jensent, aki hitetlenkedve nézte őket a szélvédőn túl. Azonban amint lebukott magához tért, gyorsan megfordult, és szinte futva elindult a forgatásra, ahova nemrégiben annyira sietett.
- Picsába – reagálta le a dolgot Jared. Ellenben Misha nemigen foglalkozott az egésszel, túlságosan be volt már indulva, így hát éhesen csapott le Jared ajkaira, és vadul tépni kezdte a fogaival. Erre viszont a fiatalabb férfi idegesen taszította el magától.
- Faszom beléd! Nem akartam volna megkóstolni a saját gecimet! – Undorodva törölgette a száját.
- Na mert te pont úgy nézel ki, mint aki még soha nem kóstolta meg! – vágott erre vissza Misha sértődötten.
- Leszarom. Na szálljál kifelé a kocsiból, de gyorsan!
- Mi van?
- Jól hallottad. Húzzál kifelé! Nem láttad, hogy Jensen mennyire kiakadt? Utánamegyek.
- Leszarom Jensent – mondta felháborodottan Misha – Kurvára nem fogsz engem így itt hagyni!
- Fogadjunk?
Jared, visszaélve a helyzettel, hogy Misha, érthetően, egy kissé be van lassulva, átnyúlt mellette, beakasztotta ujjait az ajtónyitóba, majd ugyanazzal a mozdulattal kivágta az ajtót, és szó szerint kilökte rajta a férfit, de úgy, hogy szerencsétlen nyekkent egyet a földön. Természetesen nem várta meg a reakcióját, gázt adott, és úgy ahogy volt, nyitott ajtóval, és cipzárral otthagyta a férfit.
- Ezért kicsinállak! – üvöltötte utána Misha, miután feltápászkodott, és fájósan megsimította a fenekét. Aztán hozzátette, inkább csak magában dünnyögve – Hát ez lenyűgöző. Ezt érdemlem én?
Eszébe jutott, hogy a kocsi után rohan, elvégre nem járhat az még olyan messze, hogyha csak Jensent akarta felvenni a másik Jé, de aztán elvetette az ötletet, ez igazán nem illett volna az imidzséhez. Egyénként mikor kinézett a mellékutcából az impala után, az már sehol sem volt. Elképzelhető, hogy Jare úgy rángatta be Jent az anyósülésre, ahogy Mishát ki? Hát ez nagyon is valószínű. Igazán, mire is lehetett számítani valakitől, aki megerőszakolta a legjobb barátját?
Misha rosszkedvűen Castiel ballonkabátjába süllyesztette a kezeit, és hazaindult a főút mentén. Gondolta, a hosszú sétától legalább lenyugszik egy kicsit, és nem veri agyon Jaredet, viszont nem is veri ki magának, az annyira megalázó. Már lassan negyed órája gyalogolt visszafelé, magában még mindig hőbörögve, amikor mellette hirtelen nagy robajjal eldőlt egy bicikli, és egy nő szitokszavai lengték át a légteret. Misha igazi úriember, szóval gondolkozás nélkül odasietett, és felsegítette a földön elterült nőt. Azért ha már idáig eljutott, alaposan le is stírölte, és meg kell hagyni, nem volt egy csúnya jószág: hosszú haj, meg szoknya alól kilógó combok, csinos pofi, szóval minden, ami kell. A nőci nagyban el is kezdett hálálkodni, de aztán ahogy nézte Mishát egyszer csak elhallgatott, nagy szemeket meresztgetett, aztán ujjongó hangon elkezdte.
- Wow, te nem Castiel vagy? A Supernaturalből?
- De – válaszolta mosolyogva Misha. Mindig örült neki, ha felismerik, még ha nem is igazi névről, meg eszébe jutott, hogy még mindig a Cases cuccok vannak rajta.
- Jaj, annyira imádlak! – A teljesen átváltott fangirl-üzemmódba, ahogy az nem ritkán szokott történni ilyen helyzetekben. – Mondjuk Deant jobban, de titeket ketten együtt, komolyan mondom... Egyszer írtam egy fanfixet... Na de mindegy. Te figyelj... Kérhetek egy autogramot?
- Persze – mondta elnézően Misha.
A csaj rögtön elkezdte felforgatni a hátizsákját, és vagy öt percet kutakodott benne, mire sikerült előkaparnia egy tollat. Azután csábos pillantást vetett a férfire, majd jó pár centivel lejjebb húzta a felsőjét, oly mértékű dekoltázst teremtve, hogy ha a mellbimbója épp nem is látszott ki, de a finom, sötétebb bőr körülötte már igen. Ez természetesen Mishát igen érzékenyen érintette, jelen helyzetében különösképpen, ugyanis még mindig a nemrég lezajlott események bűvkörében leledzett.
- Ide szeretném kérni – nyekegte szexinek szánt hangon, és megrebegtette a szempilláját. Szó se róla, Misha általában csak poénból kezdett ki a rajongóival, meg egyébként is, jobban szerette a férfiakat, de ezt a lehetőséget nem bírta lepasszolni. Szóval finoman megfogta a nő derekát, magához húzta, és gyorsan odaskiccelte a nevét az egyik mellére, aztán meghipnotizálta a szépséges kék szemeivel.
- Dugtál már angyallal? – kérdezte elmélyített hangon, egyszerűen és lényegre törően. A csaj ettől úgy ledöbbent, hogy válaszolni se tudott, csak nézett, enyhén nyitva felejtett szájjal. De Misha nem is várt túl sokat a válaszra, inkább hosszan és nyálasan lesmárolta. A nőci magához térvén belekuncogott a csókba, aztán buzgón viszonozta (ezért igazán nem kárhoztathatjuk). Misha persze számított erre az igenre, így hát kézen fogta a lányt, és néhány méterrel arrébb húzta, az egyik ház kapujának mélyedésébe, ahol nagyjából észrevétlenek lehettek a főútról nézve, és folytatta a lány csókolgatását. Eléggé idegesítette, hogy a lány folyton a szájába kuncog, úgyhogy inkább áttért a nyakára, azt is végignyálazta, jól belemarkolt a hosszú, sötét hajába, másik kezével pedig a mellét kezdte masszírozni. Erre az végre abbahagyta a viháncolást, és, nagy megkönnyebbülés, sóhajtozni kezdett. Misha nem akart túl sokat törődni a lánnyal, de erre nem is volt szükség, „angyal” létére ördögien értett a dolgához. Hamarosan felgyűrte a csajszi szoknyáját, és simogatni kezdte a lába között is. Már a bugyiján keresztül is megérezte, hogy elérte, amit akart, így hát félrehúzta a finom, csipkés anyagot, és izgatottan, szinte kapkodva belemártotta az ujját a nedvességbe. A lányka erre egy kicsit hangosabbat sóhajtott, és reflexből lehunyta szemeit, de aztán gyorsan nagyra is nyitotta őket, hisz bűn lett volna lemaradni egy ilyen vizuális élményről. Misha is rá nézett, hagyta, hogy összekapcsolódjon a tekintetük, nagyon is jól tudva azt, hogy milyen hatással van mindenkire a lélekbemarkolóan gyönyörű szeme (üssetek le, ha túloznék). Egy kevés ideig kényeztette így a lányt, hogy az teljesen elveszítse a fejét, aztán egy kicsit elhúzódott tőle, de csak annyira, hogy legyen helye kigombolni a nadrágját, és előkapnia az alsónadrágja tartalmát. Addigra már bizony elmondhatatlanul fel volt pörögve, ezért tétovázás nélkül újra a falhoz szorította a nőt, felemelte az egyik lábát, és szép lassan betolta neki. Totál kész volt, ahogy a forró, nedves közeg körbevette a férfiasságát, és cseppet se finoman, viszont annál gyorsabban mozogni kezdett, és mély, szinte állatias morgásokat hallatott. A lány ellenben magas hangon kezdett nyöszörögni, és higgyék el, nem a fájdalomtól. Felemelt lábát a férfi derekára kulcsolta, de nagyon kapaszkodnia kellett a vállaiba is, mert a másik lába nagyon remegni kezdett, és nem bírta el a súlyát. Hamarosan már csak Misha tartotta őt, a fenekénél fogva, ami nagy szó, mert ő sem volt már igazán magánál. Pár percig tartott csak az egész, aztán a lány intenzíven elélvezett, és ahogy Misha megérezte ezt, ő is utána ment, meglepően nagy hanggal. Egy ideig maradtak ugyanabban a pózban, és csak pihegtek, aztán, amikor Misha úgy ítélte, hogy a csaj már meg tud állni a saját lábán, kibújt belőle, és ellépett a faltól. Nyugodtan visszacsomagolta a nadrágját, felnézett, és rámosolygott a nőre, aki még mindig teljes ziláltságában, csillogó szemekkel, rajongva nézte őt.
- Gyönyörű vagy – hazudta neki, aztán még egyszer odalépett hozzá, és megsimogatta az arcát. Tényleg nem igazán szokott ő ilyet csinálni, mármint kihasználni a rajongóit, így hát kicsit zavartan nézte még egy ideig, nem tudva, mit tegyen, aztán egyszerűen megfordult, és ott hagyta.
Most már viszont kifejezetten boldogan tette meg a hazafelé vezető utat.

<<előző rész   következő rész>>

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése